Novo Reduced price! Hongshan kulture starinsko jade black železove meteorite zbirko nakita Povečaj

Hongshan kulture starinsko jade black železove meteorite zbirko nakita

€13.89

Nov izdelek

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Tema Živali
Regionalna Funkcija Kitajska
Material Kamen

Hongshan kultura izvira od 5000 do 10000 leti, in kulturi tem obdobju ima tipične značilnosti sodobne čase.Najbolj so živali, živalskih kompleksna, simbol človeškega obraza, in telesnih organov, kot je tema kiparstvo obrti.

Prvič, čas široko paleto ustvarjalnih področij.Hongshan kulture v glavnem vključuje bionika in slikanje.Med njimi je bionic vrste je glavni del, točka posnemajo in se deified živali obliki jade člena in slika obliki jade člena, zlasti živalskih obliki jade člena ima posebno funkcijo.Slikanje se nanaša na zbirko naravnih pojavov in umetniške predelave, stene, obroč, obroč in oblak oblikovan naprave.

Drugič, modeliranje tehnike so raznolike, tako plitvo carving in pomoči.Najbolj izstopajoča značilnost modeliranje hongshan kultura je poudarek na duhu podobo.Večina živali, ki so živo zastopa usposobljenih linij in lepe brušenje spretnosti, ki so čar starega preprostost in vigor.Živali slike, bodite pozorni na splošno obliko, podobo in duha podobnost ključnih delov.

1. Kot meteorite, bilo je zelo težko, da bi v tem času.Meteoriti so zelo težko.Celo zdaj, carving s carving orodja je spolzka in težka.torej, končni izdelek je bolj dragoceno in vredno zbiranje.

2. Ker obstaja na tisoče let, v tem procesu, kot hongshan kulture meteoriti pribor čez fazo, obliko, lastnosti, zaradi svojih različnih e meteorite meteorite površine vetrne erozije stopnjo in tako naprej, na tej podlagi, to fazo lahko razdelimo na zgodnje, srednje in pozno za hongshan kulture meteoriti krasijo člena, tako da se meteorite nakit je zelo pomemben projekt izgradnje.

Oznake: črna obleka, srebrni nakit v barvi šampanjca, antični kitajski jade, buda statu, wicca čarovništva, sculptur, hongshan, feng shui želve, meteorite obesek, kitajska nacionalna kultura.

Napiši mnenje

Hongshan kulture starinsko jade black železove meteorite zbirko nakita

Hongshan kulture starinsko jade black železove meteorite zbirko nakita

Hongshan kultura izvira od 5000 do 10000 leti, in kulturi tem obdobju ima tipične značilnosti sodobne čase.Najbolj so živali, živalskih kompleksna, simbol človeškega obraza, in telesnih organov, kot je tema kiparstvo obrti. Prvič, čas široko paleto ustvarjalnih področij.Hongshan

Podobni izdelki