Novo Reduced price! RTStemperature sponzor Flexmax 80in 60A MPPT Solarni krmilnik za polnjenje Povečaj

RTStemperature sponzor Flexmax 80in 60A MPPT Solarni krmilnik za polnjenje

€10.29

Nov izdelek

Certificiranje CE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela RTS
Uporaba Polnilnik Krmilnik
Največji Tok 60A 80A

Deluje z vsemi Fangpusun inverterji in FlexMax zaračunavajo upravljavci.Ni združljiv z Sledov inverterji.Vključuje 15 FT (5M) kabel.

V Fangpusun Daljinski Senzor Temperature (RTS) je potrebno orodje za pravilno polnjenje baterije.Vse naše Fangpusun izdelke z vgrajena baterija polnjenje temperature odškodnine sistem grajen, ki ima koristi od namestitev RTS (vključno z inverter/polnilniki).RTS zagotavlja, da je vaš sistem ve natančno baterije, temperature, tako da se lahko napolni baterije varno in učinkovito.

Samo eno RTS je potrebno za več Fangpusun inverterji/polnilnike in polnjenje krmilniki enote, če sistem vključuje Fangpusun HUB in sistem prikaza.

Ko je eden RTS se uporablja, mora biti povezan na komponento, ki je priključen v Vrata 1 HUB.

Oznake: nadzor sončne, 20a mppt solarni krmilnik za polnjenje 12v, mppt, mppt samodejno polnjenje krmilnik, sončna brezplačno mppt, 20a mppt, mppt pwm, sma mppt polnjenje krmilnik, mppt pcb, modra sončna mppt.

Napiši mnenje

RTStemperature sponzor Flexmax 80in 60A MPPT Solarni krmilnik za polnjenje

RTStemperature sponzor Flexmax 80in 60A MPPT Solarni krmilnik za polnjenje

Deluje z vsemi Fangpusun inverterji in FlexMax zaračunavajo upravljavci.Ni združljiv z Sledov inverterji.Vključuje 15 FT (5M) kabel. V Fangpusun Daljinski Senzor Temperature (RTS) je potrebno orodje za pravilno polnjenje baterije.Vse naše Fangpusun izdelke z vgrajena baterija