Novo Reduced price! 1/16 Strelivo Prevoznik 12SS Tankovsko Divizijo Povečaj

1/16 Strelivo Prevoznik 12SS Tankovsko Divizijo "HJ" z 2 različnih glav Smolo kit Slika Vojak GK Vojaško vsebino, Nepremazan Brez barv

€12.50

-15 %

€14.71

Nov izdelek

Tema Film & TV
Postavka Vrsta Model
Material Smole
Lutke Tip Model
stanje Na Zalogi
Vojak Dodatki Vojak Set
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Spol Unisex
Starostni Razpon > 14 let
Blago Atribut Skupščina
Obrazec Unassambled
Daljinsko Upravljanje No
Opozorilo Ni primerna za ljudi, mlajših od 14 let, in blago, ki potrebujejo t
Številka Modela 198
barve Unpainted
Mfg Serijske Številke Smole
Zaključek Stopnja Polizdelki Izdelka
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Lestvica 1/16

1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez barve, nesestavljeni.

2:vsi izdelki so brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, ne fotografije. (um, prosi kupce, da skrbno izberejo)

3:po prejemu izdelka, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, to je prvič, da bomo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4:če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami, pohvale!Najlepša hvala!

5:jaz sem fanatični model navdušenec sam.Razumemo vaše potrebe.Število izdelkov je omejeno.Obstaja veliko izdelkov, ki se ne sprosti.Tako da, če imate kakršne koli zahteve, prosimo, obrnite na nas.Upam, da vam bomo lahko pomagali.

Oznake: pribor številke 116, delitev watch, primera division, nemški smolo številke 116, 116 slika vojske, zbirka številke 116, figuric ljudi, 116, delitev jakna, delitev obliž, delitev majica.

Napiši mnenje

1/16 Strelivo Prevoznik 12SS Tankovsko Divizijo

1/16 Strelivo Prevoznik 12SS Tankovsko Divizijo "HJ" z 2 različnih glav Smolo kit Slika Vojak GK Vojaško vsebino, Nepremazan Brez barv

1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez

Podobni izdelki